Huidige

peper & zout

Zwarte bonen soep met komijnroom

Een lekker kruidige en voedzame soep, deze zwarte bonen soep met komijnroom. De komijnroom maakt de soep echt helemaal af! Ook prima geschikt als lunch. Mijn dochtertjes noemen het de “Chili-con-carne-soep” 😉 (meer…)

Parmigiana di Melanzane

Deze vegetarische ovenschotel op basis van tomaat heeft niets met Parmezaanse kaas te maken. De naam is afgeleid van het Siciliaanse woord parmisciana, dat ‘luik’ betekent. Omdat de gelaagdheid van het gerecht, elkaar overlappende plakken aubergines en kaas, overeenkomsten vertoont met de lkaar overlappende latten van een luik, lag de naam voor de hand. (meer…)

Broccoliburgers

 

Voor dit superlekkere recept heb ik de porties behoorlijk wat groter gemaakt; Mijn dochtertjes smullen hiervan en vinden ze het heel tof dat ze wel twee (!) burgers mogen 😉 (meer…)